TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei

Autori \ Andrej Vizjak
Vezi toate produsele

Vezi toate produsele

Dr. Andrej Vizjak este liderul pentru Serviciile de Consultanţă în Afaceri ale PwC pentru Europa de Sud-Est şi face parte din echipa de management a PwC pentru Servicii de Consultanţă în Europa Centrală şi de Est. Înainte de a se alătura PwC, a coordonat operaţiunile din Europa Centrală şi de Est ale unei importante companii de consultanţă de management şi a ocupat poziţii de conducere în diverse organizaţii, printre care cea de vicepreşedinte executiv al grupului german de media Bertelsmann.

Este profesor de Administrarea Afacerilor la Universitatea Eichstatt şi predă în cadrul programelor Executive MBA la IEDC Bled şi Cotrugli Business School în Slovenia, precum şi la MIB Trieste în Italia. Totodată, deţine titluri de Doctor în Administrarea Afacerilor de la Universitatea din München şi Universitatea din Ljubljana.

Andrej Vizjak este autor sau coautor al numeroase lucrări publicate în mai multe limbi, printre care se numără Media Management: Leveraging Content for Profitable Growth (Springer Publishing 2003), Beating the Global Consolidation Endgame: Nine Strategies for Winning in Niches(McGrawHill 2008) şi Competing Against Scale (GV Zalozba 2008).