TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei

Autori \ Alec Blenche
Vezi toate produsele

Vezi toate produsele

Un stil de viaţă sănătos se bazează în primul rând pe iubire şi respect. Iubire şi respect pentru orice formă de viaţă care există pe planetă. Vorbim aici atât de animale şi de plante, dar şi de oameni. Deci trebuie să te iubeşti şi să te respecţi şi pe tine.“ Acesta este crezul lui Alec Blenche.

Vegetarian de peste zece ani, Alec este și nutriționist raw vegan (curs David Wolfe la BodyMInd Institute), tehnician nutriționist (curs ANATECOR), câștigător al Bursei Acts of Education în cadrul Hippocrates Health Institute, fitoterapeut – (curs ANATECOR), și are studii universitare și postuniversitare în Drept și Pedagogie Muzicală.

În ultimii ani a participat la numeroase emisiuni de televiziune și radio și a organizat și susținut o serie de prezentări, workshop-uri pe teme de nutriție și alimentație sănătoasă,  precum și tabere de detoxifiere și de gătit hrana vie.

Promotor al unui stil de viață împlinit și sănătos, Alec îi sfătuiește pe părinți să-i deprindă pe copiii lor să trăiască astfel prin puterea exemplului lor, implicându-i pe copii în activități de cunoaștere și îmbunătățire personală. Este vorba de lucruri simple, precum plimbările în natură, îngrijirea plantelor, preparatul meselor în familie. Pentru copii este esențial să facă multă mișcare și să se joace mult, să mănânce alimente sănătoase, dar și să-și hrănească mintea cu cărți potrivite cu vârsta lor, care să le stimuleze imaginația, empatia și curiozitatea.

În urma unui program de sănătate desfășurat într-o școală din Constanța, Alec Blenche a  scris prima sa carte pentru copii: Erus și Valea Răbdării. Aventurile micului Erus și ale prietenului său, Alpi, un măr care... vorbește, s-au bucurat de un asemenea succes, încât continuarea lor, Erus și Valea Generozității, a venit într-un mod firesc. Părinții și copiii sunt încântați de cărțile acestea care vorbesc în fraze simple și convingătoare despre respectul față de natură și față de tot ceea ce este viu, despre răbdare, generozitate și iubire.