logo
TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Sabia destinului
Sabia destinului Sabia destinului
Andrzej Sapkowski

Sabia destinului oferă fanilor jocului The Witcher o nouă călătorie în fantasy-ul imaginat de scriitorul polonez Andrzej Sapkovski. Un fantasy tradițional, cu vrăjitori, dragoni, elfi și toată galeria de personaje și creaturi care pot popula astfel de lumi. Îl însoțim în continuare pe Geralt, vrăjitorul cu plete albe, ochii lucioși și un medalion ce vibrează la apropierea unei ființe magice.
Însă drumul lui Geralt e un drum periculos, în care atât creaturile întunecate, cât și oamenii pot deveni într-o clipă dușmani de temut. Geralt are probleme nu doar cu creaturile cumplite, ci și cu prietenii săi puși pe șotii. Legenda unui dragon alb care blochează o trecătoare, sirene care refuză corpul uman, creaturi ascunse pe fundul mărilor sau doar în băltoacele cu balegă de la marginea orașului, toate aceste peripeții pălesc în calea nefericirii sale: Yennefer.  Yennefer e o vrăjitoare de temut, însă e și ființa pe care Geralt o iubește cel mai mult. Și care continuă să îl respingă, alegând drumurile primejdioase, departe de protecția săbiilor lui Geralt.
Un volum construit din mici povestiri, la fel ca precedentul, povestiri inegale valoric, dar care conturează biografia unui personaj central în fantasy-ul actual. De citit, mai ales ultimele două povestiri ce încheie volumul.

Comentarii

comments powered by Disqus

ARTICOLE SIMILARE

Stalin Stalin Stalin Paul Johnson
Cum poate fi o biografie care conține pe prima pagină următoarea frază? „Stalin...
Casa veselă Casa veselă. O tragicomedie de familie Casa veselă. O tragicomedie de familie Alison Bechdel
Fără discuție, Casa veselă  e romanul grafic al anului 2016, și aici mă refer...
Fugarii. Evadări din închisori și lagăre în secolul XX Fugarii. Evadări din închisori și lagăre în secolul XX Fugarii. Evadări din închisori și lagăre în secolul XX Ruxandra Cesereanu
Ruxandra Cesereanu revine pe piața editorială cu un nou volum dedicat spațiului...
București, Bulevardul Dacia 77 Bucureşti, bulevardul Dacia 77 Bucureşti, bulevardul Dacia 77 Richard Edwards
Cu siguranță că o întrebare firească e de ce recomand o carte a cărei temă e...
Cazemata Cazemata Cazemata Tudor Ganea
O surpriză foarte plăcută debutul lui Tudor Ganea în proză. Cazemata, roman...