logo
TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Sabia destinului
Sabia destinului Sabia destinului
Andrzej Sapkowski

Sabia destinului oferă fanilor jocului The Witcher o nouă călătorie în fantasy-ul imaginat de scriitorul polonez Andrzej Sapkovski. Un fantasy tradițional, cu vrăjitori, dragoni, elfi și toată galeria de personaje și creaturi care pot popula astfel de lumi. Îl însoțim în continuare pe Geralt, vrăjitorul cu plete albe, ochii lucioși și un medalion ce vibrează la apropierea unei ființe magice.
Însă drumul lui Geralt e un drum periculos, în care atât creaturile întunecate, cât și oamenii pot deveni într-o clipă dușmani de temut. Geralt are probleme nu doar cu creaturile cumplite, ci și cu prietenii săi puși pe șotii. Legenda unui dragon alb care blochează o trecătoare, sirene care refuză corpul uman, creaturi ascunse pe fundul mărilor sau doar în băltoacele cu balegă de la marginea orașului, toate aceste peripeții pălesc în calea nefericirii sale: Yennefer.  Yennefer e o vrăjitoare de temut, însă e și ființa pe care Geralt o iubește cel mai mult. Și care continuă să îl respingă, alegând drumurile primejdioase, departe de protecția săbiilor lui Geralt.
Un volum construit din mici povestiri, la fel ca precedentul, povestiri inegale valoric, dar care conturează biografia unui personaj central în fantasy-ul actual. De citit, mai ales ultimele două povestiri ce încheie volumul.

Comentarii

comments powered by Disqus

ARTICOLE SIMILARE

Cazemata Cazemata Cazemata Tudor Ganea
O surpriză foarte plăcută debutul lui Tudor Ganea în proză. Cazemata, roman...
Jucătorul total Jucătorul total. Seria Cultura (Vol. II) Jucătorul total. Seria Cultura (Vol. II) Iain M. Banks
Jucătorul total este al doilea roman din seria Cultura, însă poate fi citit și...
Sulița deșertului Sulița deșertului. Seria Demon (Vol. 2) Sulița deșertului. Seria Demon (Vol. 2) Peter V. Brett
Peter V. Brett depășește așteptările cu această serie Demon. Deși găsești o...
Fata cu toate darurile Fata cu toate darurile Fata cu toate darurile M.R. Carey
Nemira revine în 2016 cu traducerea uneia dintre cele mai celebre distopii ale...
Spectrul lui Phlebas Spectrul lui Phlebas. Seria Cultura (Vol. I) Spectrul lui Phlebas. Seria Cultura (Vol. I) Iain M. Banks
Spectrul lui Phlebas e romanul care deschide una dintre cele mai mari serii space opera...