logo
TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Povestiri cu final schimbat

Povestiri horror, fantastic-absurde, sumbre sau copilăroase, povestiri seci, la care ridici din umeri, povestiri realiste desprinse parcă din filmele românești premiate pe-afară, povestiri comice sau doar vag ironice – un întreg amalgam de genuri, contexte și personaje fac din volumul recent apărut la editura Art o antologie de proză potrivită pentru orice ocazie. Un soi de calendar cu câte o poveste cu tâlc în fiecare zi în loc de banala imagine.

Volumul Povestiri cu final schimbat poate fi citit oricum și oriunde. Poți începe cu ultimele povestiri, poți deschide cartea unde vrei, așa cum deschid unii romanele pentru a citi primele rânduri pe post de prezicere a viitorului. Poți să citești în autobuz sau metrou pentru că majoritatea textelor sunt foarte scurte, fiind scrise inițial în revista 24Fun. Unele o să vă placă, altele nu. Însă fiecare are de unde alege.

Florin Iaru scrie cu mână sigură, profesionistă, lejer și cu mult farmec. Un volum potrivit pentru drumuri și pentru cadouri: dacă nu știți ce îi place unui prieten, cu siguranță câteva povestiri din volum i se vor potrivi de minune.

Comentarii

comments powered by Disqus

ARTICOLE SIMILARE

Stalin Stalin Stalin Paul Johnson
Cum poate fi o biografie care conține pe prima pagină următoarea frază? „Stalin...
Casa veselă Casa veselă. O tragicomedie de familie Casa veselă. O tragicomedie de familie Alison Bechdel
Fără discuție, Casa veselă  e romanul grafic al anului 2016, și aici mă refer...
Fugarii. Evadări din închisori și lagăre în secolul XX Fugarii. Evadări din închisori și lagăre în secolul XX Fugarii. Evadări din închisori și lagăre în secolul XX Ruxandra Cesereanu
Ruxandra Cesereanu revine pe piața editorială cu un nou volum dedicat spațiului...
București, Bulevardul Dacia 77 Bucureşti, bulevardul Dacia 77 Bucureşti, bulevardul Dacia 77 Richard Edwards
Cu siguranță că o întrebare firească e de ce recomand o carte a cărei temă e...
Cazemata Cazemata Cazemata Tudor Ganea
O surpriză foarte plăcută debutul lui Tudor Ganea în proză. Cazemata, roman...