logo
TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
O poveste Grimminală

Eu știam că Hänsel și Gretel sunt doi copii care au fost lăsați de părinții lor într-o pădure pentru că erau săraci și nu mai aveau cu ce să-i hrănească. Copiii merg prin pădure, se rătăcesc pentru că firimiturile de pâine pe care le-au presărat pe drum au fost mâncate de animale și ajung la o casă din turtă dulce. Acolo dau peste o vrăjitoare care vrea să-i mănânce, dar pe care o păcălesc și se întorc teferi acasă la părinții care regretă că i-au pierdut.

Dar de unde!

Hänsel și Grettel au avut aventuri nemăsurat mai fabuloase și mai fantastice de atât! Păi, voi știați, de exemplu, că sunt prinț și prințesă și că mai întâi au avut capetele tăiate și abia apoi au ajuns la mai sus numita vrăjitoare? Că Hänsel a călătorit în Iad? Și că au avut de înfruntat un dragon uriaș care le amenința regatul cu distrugerea totală?

Nu, așa-i? Ei, vezi, de asta trebuie să citești această carte pentru că este cu adevărat criminală!

Ah, da, și ai grijă cât de tare râzi ca să nu ți se desfacă maxilarul și să-ți cadă capul pe spate. Am auzit că e posibil. Și nu din poveștile pe care le știam de la bunici... ci din cele adevărate.

Comentarii

comments powered by Disqus

ARTICOLE SIMILARE

Umilirea publică în epoca internetului Umilirea publică în epoca internetului Umilirea publică în epoca internetului Jon Ronson
Jon Ronson m-a distrat și fascinat cu volumul său Testul psihopatului. Amuzant,...
Lumea lui Stanley Lumea lui Stanley: Prima aventură, lampa fermecată Lumea lui Stanley: Prima aventură, lampa fermecată Jeff Brown
Primele două aventuri din seria Flat Stanley au fost o surpriză cu adevărat plăcută....
Crenshaw Crenshaw Crenshaw Katherine Applegate
Crenshaw este un amestec mai rar întâlnit în cărțile pentru copii...
Cartea cu Apolodor Cartea cu Apolodor Cartea cu Apolodor Gellu Naum
Trei personaje favorite aveam în copilărie: Iepurilă Varză Dulce, Cipi, piticul...
Doctorul de Soto Doctorul De Soto Doctorul De Soto William Steig
Doctorul de Soto este un șoricel dentist. El are grijă de dantura tuturor animalelor....