logo
TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Mossad

Asasinate bine puse la punct, bombardarea fabricilor de armament nuclear arabe, răpiri spectaculoase, ce să mai, un adevărat film de acţiune în proză!

Operaţiunile trecute în revistă de Michael Bar-Zohar şi Nissim Mohal sunt scrise alert şi se citesc cu sufletul la gură. Deşi personajele par adeseori rupte din ficţiunile lui Ian Fleming, autorii jură cu mâna pe Coran că sunt reale şi că acţiunile s-au întâmplat întocmai. Fapt ce poate fi, până la urmă, verificat în presa vremii.

Eşecurile serviciului secret israelian nu sunt trecute cu vederea şi cititorul poate astfel scăpa de impresia că Mossad-ul este format doar din Übermenschen, calambur intenţionat.

Recomand acest volum ca şi lectură de vacanţă, că şi aşa se apropie cu paşi repezi, sau de weekend, locul cărţii pe noptieră nefiind garantat pentru foarte multe nopţi pentru că se citeşte cu sufletul la gură aşa cum îi şade bine unui roman de spionaj plin de acţiune.

Comentarii

comments powered by Disqus

ARTICOLE SIMILARE

Umilirea publică în epoca internetului Umilirea publică în epoca internetului Umilirea publică în epoca internetului Jon Ronson
Jon Ronson m-a distrat și fascinat cu volumul său Testul psihopatului. Amuzant,...
Ochi de câine albastru Ochi de câine albastru Ochi de câine albastru Gabriel García Márquez
Volumul conține primele încercări literare ale lui Gabriel Garcia Marquez,...
Flamurile negre Flamurile negre: ascensiunea ISIS Flamurile negre: ascensiunea ISIS Joby Warrick
O incursiune în secretele formațiunii teroriste care a sădit groază în...
Costumul nici-nu-contează Costumul nici-nu-contează și alte povestiri Costumul nici-nu-contează și alte povestiri Sylvia Plath
Când ai copii pe care vrei să-i adormi, dar alături de care nu vrei să adormi...
Vijelia Vijelia Vijelia Gabriel García Márquez
Înainte, cu mult înainte, de acel Macondo pe care-l vom găsi în cartea...