logo
TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Minunata lume a lui Tom Gates

Greg Heffley păzea! Tom Gates vine să te-nghesuie în biblioteca puștilor care te adăpostesc!

Am citit Minunata lume a lui Tom Gates cu aceeași plăcere cu care am citit Jurnalul unu puști. Dar parcă Tom Gates mi-a plăcut mai mult pentru că e un puștan curajos, hotărât, care nu lasă niciodată vreo poliță neplătită, care are cele mai tari scuze când vine vorba să justifice lipsa temei de acasă și care are și o super formație de muzică rock!

Lui Tom îi place foarte mult de Amy. La fel și lui Marcus – un coleg neghiob care încearcă tot timpul să pară deștept, dar pe care Tom îl pune mai mereu la locul lui. Dude3 – formația preferată a lui Tom (și, surpriză! a lui Amy!) – au concert la Tom în oraș. Pentru că și Tom are o formație foarte tare care va avea în viitor cel puțin același succes ca Dude3 și pentru că puștiul alături de cel mai bun prieten al său sunt cei mai mari fani ai acestora, trebuie neapărat să-i întâlnească. Cu atât mai mult cu cât și Amy este înnebunită după Dude3! Însă cum se va descurca Tom cu tatăl său care vrea să vină și el la concert, un amețit până peste poate și care mai tot timpul face prostii făcându-l pe Tom de rușine?

Aventurile lui Tom sunt însoțite de desene amuzante care te vor face să te apuci și tu de mâzgălit caietele cu teme pentru acasă. Drept urmare, ascultă sfatul meu și nu lua cartea cu tine la școală chiar dacă abia aștepti să vezi ce se întâmplă mai departe! Și să-ți iei un caiet special pe care să-ți exersezi imaginația și talentul la desen pe care ți le-a trezit și pus pe jar Tom!

Comentarii

comments powered by Disqus

ARTICOLE SIMILARE

Nu veți avea ura mea Nu veți avea ura mea Nu veți avea ura mea Antoine Leiris
La Bataclan, Paris, a avut loc un atentat terorist în urma căruia soția lui...
Lumea lui Stanley Lumea lui Stanley: Prima aventură, lampa fermecată Lumea lui Stanley: Prima aventură, lampa fermecată Jeff Brown
Primele două aventuri din seria Flat Stanley au fost o surpriză cu adevărat plăcută....
Crenshaw Crenshaw Crenshaw Katherine Applegate
Crenshaw este un amestec mai rar întâlnit în cărțile pentru copii...
Cartea cu Apolodor Cartea cu Apolodor Cartea cu Apolodor Gellu Naum
Trei personaje favorite aveam în copilărie: Iepurilă Varză Dulce, Cipi, piticul...
Doctorul de Soto Doctorul De Soto Doctorul De Soto William Steig
Doctorul de Soto este un șoricel dentist. El are grijă de dantura tuturor animalelor....