logo
TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Marea carte a inumanității

Dacă nu ai acces la internet sau minime cunoștințe istorice despre marile masacre ale omenirii, atunci volumul lui White îți poate fi de folos.

Dacă-ți place umorul facil și care nu se potrivește contextului macabru în care este folosit, atunci cartea lui White trebuie să-ți fie în bibliotecă.

Dacă-ți plac articolașele scurte despre tot felul de lucruri pe care vrei să le spui prietenilor la un pahar de bere, atunci trebuie să ai cartea lui White.

Dacă ești fan DEX și dormi cu DOOM-ul la cap pentru că-ți place să-l răsfoiești înainte de a adormi, atunci sigur lucrarea lui White o să-ți placă la nebunie.

Pentru că trăim o adevărată epocă a listelor și listomania a intrat în vocabular, cartea lui White are rostul ei. Eu încă nu l-am găsit. Dar am să consult ceva liste și am să revin cu o concluzie.

Comentarii

comments powered by Disqus

ARTICOLE SIMILARE

Umilirea publică în epoca internetului Umilirea publică în epoca internetului Umilirea publică în epoca internetului Jon Ronson
Jon Ronson m-a distrat și fascinat cu volumul său Testul psihopatului. Amuzant,...
Elon Musk Elon Musk. Tesla, SpaceX şi misiunea construirii unui viitor fantastic Elon Musk. Tesla, SpaceX şi misiunea construirii unui viitor fantastic Ashlee Vance
Crezi că sunt nebun? l-a întrebat Elon Musk pe autorul cărții de față, Ashlee...
Jony Ive Jony Ive. Geniul din spatele celor mai importante produse Apple Jony Ive. Geniul din spatele celor mai importante produse Apple Leander Kahney
În momentul în care ai un Iphone, Ipod sau Ipad nu ai cum să nu te minunezi...
Al zecelea om Al zecelea om Al zecelea om Graham Greene
Chavel este prizonier al naziștilor alături de alți treizeci de oameni. Un atentat...
Harry Potter și copilul blestemat Harry Potter și copilul blestemat Harry Potter și copilul blestemat J.K. Rowling
Harry Potter e bătrân acum, are trei copii, lucrează la Ministerul Magiei, iar...