logo
TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Luna nebună

Volumul al doilea din seria Dosarele Dresden continuă aventurile celebrului vrăjitor urban Dresden. De data asta dăm peste oameni-lupi, vârcolaci și toate speciile și combinațiile posibile de transformări în animale asemănătoare lupilor. Evident, aceleași probleme cu banii, poliția, demoni din infern și da, în continuare probleme mari pentru Dresden cu femeile. Amuzant, autoironic, cu multe preferințe kitsch, Dreseden e un personaj pe care îl urmărești cu atenție și îți place din ce în ce mai mult pe măsură ce citești despre el și aventurile sale. Luna nebună ne introduce în lumea subterană a oamenilor-felină, cu facțiuni neutre și chiar pozitive, dar și în lumea complicată a poliției care e mai mult decât implicată în crimele urâte, descoperite, coincidență?!, în nopțile cu lună plină.
Alături de Murphy, micuța polițistă care e nevoită să rezolve toate crimele ciudate și nemaivăzute ale departamentului, Dresden își va folosi la maxim șarmul și ghinionul deja profetic care-l însoțesc prin toate văgăunile și cartierele mărginașe prin care e nevoit să treacă. La fel de bine scris ca și primul roman, cu o intrigă rapidă și fără prea multe pauze de respirație, Luna nebună  se citește cu multă plăcere și cu mari satisfacții.

Comentarii

comments powered by Disqus

ARTICOLE SIMILARE

Stalin Stalin Stalin Paul Johnson
Cum poate fi o biografie care conține pe prima pagină următoarea frază? „Stalin...
Casa veselă Casa veselă. O tragicomedie de familie Casa veselă. O tragicomedie de familie Alison Bechdel
Fără discuție, Casa veselă  e romanul grafic al anului 2016, și aici mă refer...
Fugarii. Evadări din închisori și lagăre în secolul XX Fugarii. Evadări din închisori și lagăre în secolul XX Fugarii. Evadări din închisori și lagăre în secolul XX Ruxandra Cesereanu
Ruxandra Cesereanu revine pe piața editorială cu un nou volum dedicat spațiului...
București, Bulevardul Dacia 77 Bucureşti, bulevardul Dacia 77 Bucureşti, bulevardul Dacia 77 Richard Edwards
Cu siguranță că o întrebare firească e de ce recomand o carte a cărei temă e...
Cazemata Cazemata Cazemata Tudor Ganea
O surpriză foarte plăcută debutul lui Tudor Ganea în proză. Cazemata, roman...