logo
TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
JFK
JFK 11.22.63 JFK 11.22.63
Stephen King

Am avut o problemă cu Doctor Sleep, ultima carte de Stephen King  pe care am citit-o și am fost ușor reticent când m-am apucat de JFK. Nu de alta, dar parcă Regelui i-a secat forța și robinetul care este direct legat la Marea de Povești. Din fericire, așteptările mi-au fost înșelate și am dat peste un Stephen King așa cum îl știam din cărțile sale din tinerețe.

Jake Epping are un prieten care conduce un fast-food. Al Templeton e numele lui și vinde cei mai ieftini hamburgeri din oraș. Nimeni nu știe cum Al reușește să vândă atât de ieftin chiflele fără să dea faliment. Pentru că nimeni nu știe că Al le cumpără călătorind înapoi în timp în anul 1958. Și că vrea să-l salveze pe Kennedy de la a fi asasinat. Din păcate Al e bătrân și măcinat de cancer. Din fericire, Jake e dispus să preia misiunea și planul lui Al, vrând să-l ducă la bun sfârșit.

Să-l salveze pe Kennedy de glonțul lui Oswald pentru a ne oferi o lume mai bună. Este oare o idee chiar atât de strălucită și bine venită? Dragă cititorule, vei afla asta pe la pagina 700 din carte. Până atunci te vei delecta cu aventurile lui Jake/George în America nebună a anilor ʼ60.

Da, este un roman așa cum doar Stephen King știe să scrie, cireașa de pe tort fiind drumul înapoi pe care King îl face pentru a revedea alte locuri și personaje din scrieri de ale sale mai vechi. Dacă ești fan și cunoscător al cărților lui King, nu ai cum să nu observi și să nu ți se facă dor de romanele sale.

Comentarii

comments powered by Disqus

ARTICOLE SIMILARE

Umilirea publică în epoca internetului Umilirea publică în epoca internetului Umilirea publică în epoca internetului Jon Ronson
Jon Ronson m-a distrat și fascinat cu volumul său Testul psihopatului. Amuzant,...
Ochi de câine albastru Ochi de câine albastru Ochi de câine albastru Gabriel García Márquez
Volumul conține primele încercări literare ale lui Gabriel Garcia Marquez,...
Flamurile negre Flamurile negre: ascensiunea ISIS Flamurile negre: ascensiunea ISIS Joby Warrick
O incursiune în secretele formațiunii teroriste care a sădit groază în...
Costumul nici-nu-contează Costumul nici-nu-contează și alte povestiri Costumul nici-nu-contează și alte povestiri Sylvia Plath
Când ai copii pe care vrei să-i adormi, dar alături de care nu vrei să adormi...
Vijelia Vijelia Vijelia Gabriel García Márquez
Înainte, cu mult înainte, de acel Macondo pe care-l vom găsi în cartea...