Furia Aurie

Vlad Zver
Vlad Zver 11 Ianuarie, 2017
813

Darrow se întoarce! Dând dovadă când de tupeu, când de inconștiență, tânărul fost Roșu își continuă aventura ca infiltrat printre Aurii, hotărându-se să pornească un război civil care să răstoarne pentru totdeauna organizarea actuală. În ciuda evenimentelor care-l îndepărtează de Arhiguvernatorul de pe Marte și a vănătorii pe care Casa Bellona a declanșat-o pentru a-l suprima, Darrow îndrăznește să declare război chiar Suveranei, declanșând astfel un conflict de proporții cosmice. Va reuși Darrow să supraviețuiască alături de prietenii săi? Îi vor rămâne prietenii aproape dacă identitatea lui Darrow se va descoperi?

Cel de-al doilea roman al lui Pierce Brown este la fel de antrenant și plin de adrenalină ca și primul. De obicei, părțile de mijloc din trilogii sunt mai liniștite, lipsite de acțiune tocmai pentru a pregăti punctul culminant care se va desfășura în cartea care închide trilogia. Ei bine, Brown nu este de acord cu această idee și construiește un roman care te ține cu sufletul la gură, punând la bătaie lupte epice, trădări incredibile și răsturnări de situație care nu-ți dau voie să lași cartea din mână.

Fanii primului volum se vor bucura de revederea personajelor îndrăgite, iar cei care încă nu i-au cunoscut pe Darrow și compania, am o bănuială că se vor interesa de aventuriile acestora cât de curând.

Furia Aurie (Vol. 2) - HC
Furia Aurie (Vol. 2) - HC
Pierce Brown
Vezi cartea
Descoperă plăcerea de a găti fără zahăr
Cartepedia 10 Aprilie, 2024
"Ce să mai gătim?" nu este doar o întrebare retorică în lumea culinară modernă, ci și titlul unei că...
Cum să citești calitativ, în loc de cantitativ
Cartepedia 07 Aprilie, 2024
Într-o lume în care viteza și cantitatea sunt adesea privite ca măsuri ale succesului, lectura calit...
Decodificarea psihopaților din lumea corporativă
Cartepedia 05 Aprilie, 2024
În lumea afacerilor, unde încrederea și carisma pot deschide multe uși, "Vipere la patru ace" de Pau...
Elena Farago - Poeta inimilor pure
Cartepedia 03 Aprilie, 2024
Pe 29 martie, celebrăm moștenirea culturală și literară a Elenei Farago, una dintre cele mai iubite...

Urmărește-ne pe Instagram