logo
TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Angry Birds. Benzi desenate
Angry Birds. Benzi desenate Angry Birds. Benzi desenate
Florentina Hojbotă

Pe vremea când a apărut jocul Angry Birds traversam o perioadă în care mă luam foarte în serios. Eu, să mă joc? Dar ce, am dat în mintea copiilor? Cam în aceeași stare mă aflam și când au apărut filmele cu aceste păsări furioase, sau nu neapărat. Ei bine, de la o vreme chiar am dat în mintea copiilor și nu regret deloc. Este chiar distractiv. Și vă recomand tuturor ca uneori să îi mai lăsați în cui pe oamenii mari și să vă copilăriți nițeluș.
Eu am făcut cunoștință cu Red, Bombă, Stela, Chuck și Matilda abia acum. Am luat cartea din raftul librăriei, mai mult din curiozitate. Să văd de unde isteria aceasta cu păsările isterice. Și m-am convins: or fi ele angry sau nu, dar cu siguranță sunt foarte haioase. Scenariile construite sunt ingenioase, unele dintre ele atingând probleme „la modă”, cum este cazul episodului cu vrăjitoria, norocul sau ghinionul lui Chuck, sau a episodului în care totul se petrece fix pe dos, care poate fi privit și ca o satiră la adresa nebuniei generale ce a cuprins lumea întreagă din cauza inversării piramidei valorilor la nivel global.
Un alt atuu al acestor benzi desenate ar fi acela că sunt într-adevăr desenate. Sunt pline de culoare! Iar concepția grafică este una impecabilă! Așadar, pentru o porție zdravănă de râs, dar în urma căreia luciditatea va fi mai vie ca niciodată, se recomandă benzile desenate cu păsările furioase!

Comentarii

comments powered by Disqus

ARTICOLE SIMILARE

Mătase Mătase Mătase Alessandro Baricco
Mini-romanul Mătase este un roman despre cum poezia poate transforma o temă oarecum...
Sunt un curv Sunt un curv Sunt un curv Leonard Ancuța
Cum să nu te oprești în fața unei cărți cu un asemenea titlu?! Fie doar și...
69 de poeme de dragoste 69 de poeme de dragoste. Extrase din atlasul unei lumi dificile 69 de poeme de dragoste. Extrase din atlasul unei lumi dificile Leonard Ancuța
Titlul acestui volum de versuri este fără doar și poate derutant. La primul contact cu...
Iepurii nu mor Iepurii nu mor Iepurii nu mor Savatie Baștovoi
Iepurii nu mor, cu subtitlul Pentru copiii sovietici care au crescut mari, este romanul...
Fuga spre cîmpul cu ciori Fuga spre cîmpul cu ciori. Amintiri dintr-o copilărie ateistă Fuga spre cîmpul cu ciori. Amintiri dintr-o copilărie ateistă Savatie Baștovoi
Tema conflictului dintre generații manifestat la nivel de familie este atât de...